RAQAMLASHTIRISH SHAROITIDA TOʻQIMACHILIKKORXONALARIDA MEHNAT RESURSLARINI BOSHQARISH TIZIMINITAKOMILLASHTIRISH (Журнал «Маркетинг», 2026)
Ushbu maqolada raqamlashtirish sharoitida toʻqimachilik korxonalarida mehnatresurslarini boshqarish tizimini takomillashtirish masalasi yoritilgan. Ish jarayonlariniraqamli vositalar asosida boshqarish, xodimlar faoliyatini hisobga olish, mehnatunumdorligini oshirish va boshqaruv qarorlarini tezkor qabul qilish imkoniyatlari tahlilqilinadi.Tarmoqda uchraydigan asosiy muammolar va ularni bartaraf etishning amaliyyoʻllari koʻrsatib beriladi. Maqola natijalari toʻqimachilik korxonalarida mehnatresurslaridan samarali foydalanish va boshqaruv tizimini yaxshilashga xizmat qiladi.