HUDUDIY SANOAT KORXONALARINING RAQOBATBARDOSHLIGINIOSHIRISHDA INNOVATSION MARKETING USULLARINING ROLI (Журнал «Маркетинг», 2026)
Mazkur maqolada hududiy sanoat korxonalarining raqobatbardoshliginioshirishda innovatsion marketing usullarining roli tahlil qilindi. Innovatsion marketingvositalari, jumladan raqamli marketing, ma’lumotlarga asoslangan strategiyalar vamijozlar bilan interaktiv aloqalar korxona faoliyatiga ta’siri o‘rganildi. Tahlil natijasidainnovatsion marketingni joriy etgan korxonalarda bozor ulushi, mijozlar soni vamoliyaviy ko‘rsatkichlar o‘sgani aniqlandi. Marketing xarajatlari samaradorligioshgani kuzatildi. Innovatsion marketing usullarini tizimli qo‘llash korxonalarningbarqaror rivojlanishi va raqobat ustunligini ta’minlashda muhim omil ekanligiasoslandi.