GLOBAL BIZNES RAQOBATBARDOSHLIGINI TAʼMINLASH XUSUSIYATLARI TAHLILI (Журнал «Маркетинг», 2026)
Ushbu maqolada global biznes raqobatbardoshligini taʼminlash xususiyatlarinazariy va amaliy jihatdan oʻrganilgan. Tadqiqotda raqobatbardoshlikning mazmuni,uning shakllanishiga taʼsir etuvchi omillar, xususan unumdorlik, innovatsiya,raqamlashtirish, logistika samaradorligi, inson kapitali va institutsional muhitningoʻrni tahlil qilindi. Maqola adabiyotlar sharhi, qiyosiy tahlil va xalqaro tashkilotlarmaʼlumotlariga tayangan holda ishlab chiqilgan. Korxonalar uchun amaliy tavsiyalarishlab chiqilgan.