OʻZBEKISTONDA TIBBIY TURIZMNING MINTAQAVIY XUSUSIYATLARI VA RIVOJLANISH TENDENSIYALARI (Журнал «Маркетинг», 2026)
Mazkur maqolada Oʻzbekistonda tibbiy turizmning rivojlanish tendensiyalari vauning mintaqaviy xususiyatlari tahlil qilingan. Mamlakatda tibbiy xizmatlar sifati,tabiiy shifobaxsh resurslar, sanatoriy-kurort muassasalari va tibbiy infratuzilmaningrivojlanishi tibbiy turizmni kengaytirish uchun muhim omil hisoblanadi. Shuningdek,ayrim hududlarda tibbiy turizmning ixtisoslashuv yoʻnalishlari, hamda oxirgiyillardagi rivojlanish tendensiyalari koʻrib chiqilgan.