MAMLAKAT TARAQQIYOTIGA KICHIK BIZNES VA XUSUSIY TADBIRKORLIKNING TAʼSIRI (Журнал «Маркетинг», 2026)
Mazkur maqolada kichik biznes va xususiy tadbirkorlikning rivojlanishi vaundagi istiqbollar tahlil qilingan. Mamlakat iqtisodiyotida kichik biznes va xususiytadbirkorlik rivojlanishning muhim muammolarini hal etish uchun iqtisodiy asoslarniyaratishning hal qiluvchi omili hisoblanadi. Ular bozor talablariga eng koʻpegiluvchanlik va moslashganlikka ega boʻlgan holda, aholi turmush tarzi va shartsharoitiga yangilik kirituvchi, bosh yoʻlni koʻrsatuvchi boʻlib chiqadi.