RAQAMLI MARKETING KANALLARINI INTEGRATSIYALASH ORQALI XIZMATLAR SOHASI SAMARADORLIGINI OSHIRISH IMKONIYATLARI (Журнал «Маркетинг», 2026)
Mazkur maqolada xizmatlar sohasida raqamli marketing kanallarining tarqoqfaoliyati va ularni yagona omnikanal ekotizimga integratsiyalash zaruriyati tahlilqilingan. SEO, SMM, CRM, Email marketing va PPC kanallarining oʻzarouygʻunlashuvi xizmatlar sotuvi hajmi, mijozlar sodiqligi hamda marketingsamaradorligiga taʼsiri ilmiy asosda yoritilgan.