OLIY TAʼLIM MARKETING STRATEGIYASIDA YASHIL MARKETINGNING TIZIMLI TAHLILI: IMKONIYATLAR VA MUAMMOLAR (Журнал «Маркетинг», 2025)
Tezisda oliy ta’lim marketing strategiyalarida yashil marketingning o‘rni va uning barqaror rivojlanish tamoyillari bilan uyg‘unlashuvi tahlil qilingan. Universitetlarning ekologik mas’uliyat, yashil infratuzilma va “green campus” tashabbuslari orqali raqobatbardoshligini oshirishdagi ahamiyati yoritilgan. Xalqaro tajriba tahlili asosida O‘zbekiston oliy ta’lim muassasalarida yashil marketingni rivojlantirish yo‘nalishlari — infratuzilma, kadrlar salohiyati, shaffoflik va ekologik kommunikatsiya tizimini takomillashtirish zarurligi asoslab berilgan.