OʻZBEKISTONDA ISTEʼMOLCHILARNING XARIDORLIK XULQ-ATVORINI OʻRGANISHNI TASHKIL ETISH (Журнал «Маркетинг», 2025)
Mazkur tezisda O‘zbekiston iste’molchilari xarid xulq-atvorining asosiy omillari, raqamli texnologiyalar ta’siri va marketing strategiyalari bilan o‘zaro bog‘liqligi tahlil qilingan. Internet reklama, ijtimoiy tarmoqlar va elektron savdo vositalarining iste’mol qarorlariga ta’siri amaliy misollar asosida ko‘rsatib berildi. Tadqiqot natijalari iste’molchilarning motivatsiyasi va bozor muhitiga moslashuvini aniqlash imkonini beradi.