HUDUDIY SOLIQ SALOHIYATINI BELGILOVCHI OMILLAR VA ULARNING DAVLAT BYUDJETI BARQARORLIGINI OSHIRISHDAGI OʻRNI (Журнал «Маркетинг», 2025)
Mazkur ilmiy ishda hududiy soliq salohiyatini belgilovchi omillar va ularning davlat byudjeti barqarorligidagi oʻrni tahlil qilingan. Tadqiqot davomida soliq siyosatining hududiy xususiyatlari, ularni optimallashtirish yoʻllari hamda davlat byudjetining daromad qismini mustahkamlash boʻyicha tavsiyalar ishlab chiqilgan.