TО‘QIMACHILIK KORXONALARIDA MEHNAT UNUMDORLIGINI OSHIRISH YО‘LLARI (Журнал «Маркетинг», 2025)
Maqolada tо‘qimachilik korxonalarida mehnat unumdorligini oshirish yо‘llari tadqiq etilgan. Mehnat unumdorligiga taʼsir etuvchi omillar baholangan. Korxonada mahsulot xajmi о‘zgarishiga mehnat unumdorligini taʼsiri tahlil qilingan.