KORXONALARDA INTELLEKTUAL BOSHQARUV TIZIMLARIDAN FOYDALANISH ZARURIYATI (Журнал «Маркетинг», 2025)
Ushbu maqolada zamonaviy korxonalarda intellektual boshqaruv tizimlarining joriy etilish zaruriyati tahlil qilingan. Tadqiqotda sunʼiy intellekt, mashinali oʻrganish va qaror qabul qilishni qoʻllab-quvvatlash tizimlarining korxona faoliyatiga taʼsiri oʻrganilgan. Metodologik jihatdan ikkilamchi maʼlumotlar tahlili va qiyosiy tadqiqot usullari qoʻllanilgan. Korxonalari uchun intellektual boshqaruv tizimlarini bosqichmabosqich joriy etish boʻyicha amaliy tavsiyalar taqdim etilgan.