MIJOZ VA BANK MUNOSABATLARINI MARKETING TAMOYILLARI ASOSIDA TARTIBGA SOLISH MEXANIZMINI TAKOMILLASHTIRISHNING ZAMONAVIY TENDENSIYALARI (Журнал «Маркетинг», 2025)
Ushbu tezis bank-mijoz munosabatlarini marketing tamoyillari asosida tartibga solish mexanizmlarining zamonaviy tendensiyalarini oʻrganishga bagʻishlangan. Tadqiqot doirasida mijozlar bilan munosabatlarni boshqarish (CRM) tizimlarining global bozor dinamikasi, sunʼiy intellekt texnologiyalarining bank xizmatlariga integratsiyasi hamda omnikanallik strategiyalarining mijozlar sadoqatiga taʼsiri tahlil qilingan.