IQTISODIYOTNI QAYTA TIKLANUVCHI ENERGIYA MANBALARIDAN FOYDALANISH ORQALI BARQAROR RIVOJLANTIRISH (Журнал «Маркетинг», 2026)
Mazkur maqolada qayta tiklanuvchi energiya manbalaridan (QTE) foydalanish zaruriyati asoslangan. Oʻzbekiston Respublikasida qayta tiklanuvchi energiya manbalaridan foydalanish holati tahlil qilingan va asosiy rivojlantirish tendensiyalari baholangan. Qayta tiklanuvchi energiya manbalaridan foydalanish orqali iqtisodiyotni barqaror rivojlantirish boʻyicha taklif va tavsiyalar berilgan.