KORXONA MARKETING FAOLIYATINI BOSHQARISHNING ZAMONAVIY MODELLARI (Журнал «Маркетинг», 2024)
Mazkur maqolada korxonalarda marketing faoliyatini tashkil etish va boshqarishning mohiyati, zamonaviy marketing konsepsiyalariga moslashuvchan boshqaruv strategiyalari hamda korxonaning marketing faoliyatini boshqarishning zamonaviy modellari nazariy jihatdan yoritib berilgan. Mijozlarga yoʻnaltirilgan marketingni boshqarishning anʼanaviy va raqamli vositalarini birlashtirish orqali qiymat yaratish modeli ishlab chiqilgan.