XIZMAT KOʻRSATISH MARKETINGINING XUSUSIYATLARI (Журнал «Маркетинг», 2024)
Maqolada Oʻzbekiston hududida Fargʻona viloyati misolida xizmat koʻrsatish turlarini oshirish va ularning sifati, madaniyati hamda samaradorligini oshirishda tashkiliy va iqtisodiy ragʻbatlantirish tizimi taklif etilgan. Hozirgi kunda viloyatlarning xususiyatidan kelib chiqqan holda xizmat turini rivojlantirish sxemasi ishlab chiqilgan.