OLIY T A’LIM XIZMATLARI BOZORIDA MARKETINGNING OʻRNI (Журнал «Маркетинг», 2024)
Maqola ta’lim xizmatlari bozorida marketing sohasining oʻrni haqida soʻz yuritilgan. Maqolada ta’lim sohasida iste’molchilarning xohish-istaklarini shakllantirishga ta’sir qiluvchi omillar, jumladan, ijtimoiy-madaniy, iqtisodiy va psixologik jihatlar koʻrib chiqilgan bundan tashqari oliy ta’lim tizimida marketingni oʻrni, oliy ta’lim raqobatbardoshligini oshirishda ta’lim xizmatlari marketingining asosiy vazifalarini belgilash va ularni amalga oshirish yoʻllari bayon etilgan