AHOLINING MOLIYAVIY SAVODXONLIGINI OSHIRISHDA IJTIMOIY TARMOQLARNING ROLI (Журнал «Маркетинг», 2024)
Raqamli asrda ijtimoiy media axborot va bilimlarni tarqatishda muhim rol oʻynaydi. Moliyaviy savodxonlik odamlarning iqtisodiy farovonligining asosiy omili boʻlib, ijtimoiy tarmoqlar sezilarli ta'sir koʻrsatadigan sohalardan biriga aylandi. Ushbu maqola ijtimoiy media odamlarning moliyaviy savodxonligini oshirishga qanday yordam berishi mumkinligini oʻrganadi.