MASOFAVIY BANK XIZMATLARINI TASHKIL ETISHNIG IQTISODIY ASOSLARI (Журнал «Маркетинг», 2024)
Ushbu maqolada masofaviy bank xizmatlarini tashkil etishning iqtisodiy asoslarini koʻrib chiqadi, ularning banklar va fuqarolar uchun maʼnaviy va moddiy manfaatlarini taʼriflaydi.