RAQAMLI IQTISODIYOTDA AR VA VR TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANISH SAMARADORLIGI (Журнал «Маркетинг», 2024)
Ushbu maqolada raqamli iqtisodiyotda AR va VR texnologiyalari va ularning mohiyati ochib beriladi. Maqola orqali raqamli iqtisodiyotdan AR va VR texnologiyalari bilan bogʻliqligi qaysi sohalarda faol qoʻllanishini, biznes sohasidagi oʻrnini bilib olish mumkin. Shuningdek, raqamli iqtisodiyotdan AR va VR texnologiyalari qanday foydalanish zarurligi, ularning integratsiyasi, turlari haqida maʼlumotlar berilgan.