KICHIK BIZNES SUBYEKTLARINING RAQAMLI MARKETING FAOLIYATI SAMARADORLIGINI BAHOLASH (Журнал «Маркетинг», 2024)
Mazkur maqolada kichik biznes subyektlarining raqamli marketing faoliyati va uning samaradorligini aniqlashga boʻlgan yondashuvlar taklif etilgan. Kichik biznes subyektlarining raqamli marketing faoliyatini tahlil qilish boʻyicha ilmiy manbalarda keltirilgan usullar tanqidiy tahlil qilingan. Kichik biznes subyektlarining internetda marketing kommunikatsiyalari samaradorligini baholash koʻrsatkichlari tavsiya etilgan. Kichik biznes subyektlarining raqamli marketing faoliyati samaradorligini kommunikatsiya, konversiya va monetizatsiya boʻyicha jamlanma baholash usuli taklif etilgan.