THE ROLE OF SMALL BUSINESS IN THE ECONOMY OF NAMANGAN REGION (Журнал «Маркетинг», 2024)
Ushbu maqolada kichik biznesning Namangan viloyati iqtisodiyotidagi o‘rni, ishlab chiqarish, savdo, eksport va import jarayonlaridagi holati tahlil qilinadi. Hududlarda kichik biznes va xususiy tadbirkorlikni rivojlantirish bo‘yicha ilmiy xulosa va tavsiyalar berildi.