ELEKTRON SAVDONING OʻZIGA HOS JIHATLARI (Журнал «Маркетинг», 2024)
Jahon iqtisodiyotida savdo faoliyati oʻtish davriga guvoh boʻlmoqda. Barcha kompaniyalar onlayn texnologiyalar orqali axborotga asoslangan operatsiyalarga orqali faoliyat yuritmoqda. Texnik oʻtishning surʼati shu qadar kuchliki, zamonaviy Elektron savdo hozirda sanoatning barcha sohalariga taʼsir koʻrsatuvchi iqtisodiy muhitda sezilarli siljishlarni amalga oshirmoqda. Internet kompaniyalar doirasini kengaytirdi. Ushbu maqolada Elektron savdoning jihatlari, jumladan uning ahamiyati, afzalliklari, Oʻzbekiston bozoridagi qiyinchiliklari va koʻlami muhokama qilindi.