BYUDJET-SOLIQ SIYOSATINING IQTISODIYOTDAGI OʻRNI (Журнал «Маркетинг», 2024)
Ushbu maqola byudjet-soliq siyosatining iqtisodiyotdagi ahamiyatini tahlil qiladi. Maqolada byudjet-soliq siyosatining iqtisodiy oʻsish, inflyatsiya, ishsizlik va boshqa makroiqtisodiy koʻrsatkichlarga taʼsiri koʻrib chiqiladi. Shuningdek, turli mamlakatlarning byudjet-soliq siyosati tajribalari oʻrganilib, ularning iqtisodiyotdagi natijalari tahlil qilinadi. Tadqiqot natijalari byudjet-soliq siyosatini samarali boshqarish orqali iqtisodiyotni rivojlantirish boʻyicha tavsiyalarni oʻz ichiga oladi.