LIZING BOZORIDA MARKETINGDAN SAMARALI FOYDALANISH YOʻNALISHLARI (Журнал «Маркетинг», 2024)
Ushbu maqolada lizing bozorida marketingdan samarali foydalanish yoʻnalishlari oʻrganiladi. Lizing bozorida marketingning ahamiyati va uning metodologik yondashuvlari bagʻishlangan boʻlib, unda marketingning dolzarbligi, marketing aralashmasi elementlari va texnologiyalari doirasidagi ilmiy qarashlar yoritilgan.