KICHIK BIZNES SUBʼEKTLARI FAOLIYATIDA INNOVATSION JARAYONLARNI STRATEGIK BOSHQARISH SAMARADORLIGINI OSHIRISH (Журнал «Маркетинг», 2024)
Maqolada Ўзбекистонда innovatsion jarayonlarni rivojlantirishga boʻlgan ehtiyojning kuchayishi, iqtisodiyotini modernizatsiyalash sharoitida kichik biznes va xususiy tadbirkorlik subʼektlari faoliyatini samarali boshqarish strategiyasini yanada takomillashtirish, innovatsion faoliyatini strategik boshqarish samaradorligini oshirish bilan bogʻliq dolzarb masalalar tadqiq etilgan.