OʻZBEKISTONDA KICHIK VA OʻRTA BIZNESNI MOLIYAVIY QOʻLLAB-QUVVATLASH TIZIMINI TAKOMILLASHTIRISH YOʻLLARI (Журнал «Маркетинг», 2024)
Ushbu maqolada kichik va oʻrta biznesni moliyaviy qoʻllab-quvvatlash, respublikamiz iqtisodiyotida amalga oshirilayotgan oʻzgarishlar hamda kichik biznes va xususiy tadbirkorlik subʼektlarining tizimini takomillashtirish haqida maʼlumotlar berilgan.