ПРЕДЛОЖЕНИЯ ПО СОВЕРШЕНСТВОВАНИЮ НАЛОГОВОГО АДМИНИСТРИРОВАНИЯ В УЗБЕКИСТАНЕ НА 2026 ГОД (Журнал «Маркетинг», 2025)
Mazkur maqolada mamlakatda soliq sohasida koʻp yillardan buyon soliq maʼmurchiligini takomillashtirish boʻyicha amalga oshirilgan rivojlanish tahlili, biznes doiralarining ishonchini yanada mustahkamlashga qaratilgan keng koʻlamli islohotlarni takomillasht irish jarayonida hududlararo soliq inspeksiyasining oʻrni va ahamiyati yoritilgan. Oʻzbekiston soliq tizimida amalga oshirilayotgan muhim islohotlar oʻrganilib, xorij tajribasi hamda mamlakatimizda uni qoʻllash boʻyicha ilmiy -amaliy xulosa va takliflar ish lab chiqilgan.
Keywords: налоговая политика; налоговые поступления; анализ; риски; эффективность; цифровая платформа; методы и инструменты; оптимизaция; налоговые льготы; налоговая ставка