ФОРМЫ ПРОМЫШЛЕННОГО КЛАСТЕРА И МЕЖКОРПОРАТИВНЫЕ ОТНОШЕНИЯ СУБЪЕКТОВ КЛАСТЕРА (Журнал «Маркетинг», 2025)
Ushbu maqolada sanoat klasterlarining shakllari va klaster subyektlarining oʻzaro korporativ munosabatlarining ahamiyati, ularning iqtisodiy samaradorligi va rivojlanishiga boʻlgan taʼsiri tahlil qilinadi. Sanoat klasterlari mamlakat va mintaqalarning iqtisodiy sharoitlariga qarab turli xil koʻrinishlarga ega boʻlishi Sanoat klasterlarining asosiy shakllari haqida maʼlumotlar keltirilgan.
Keywords: кластер; корпорация; стратегия; конкуренция; эффективность; экология; индустрия; технологии; сотрудничество; инвестиции