(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Ushbu maqolada qurilish materiallari sanoatida ishlab chiqarishni sifat menejmenti tamoyillari asosida tashkil etish va uni baholash masalalari ilmiy -amaliy jihatdan tahlil qilingan. Qurilish materiallari sanoatida sifat menejmenti darajasini aniqlash uchu n integral koʻrsatkichlar, balli baholash, benchmarking, sifat xarajatlari tahlili va statistik jarayonni boshqarish kabi kompleks baholash metodlari hamda qurilish materiallari sanoati korxonalarida sifat menejmenti tizimlarini takomillashtirish, ichki a uditni kuchaytirish va boshqaruv qarorlarini qabul qilishda amaliy takliflar ishlab chiqildi.