(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Mazkur maqolada amortizatsiya qilinadigan aktivlar va ularni hisobga olishning obyektiv zarurati tadqiq qilib oʻrganilgan. Xususan, “amortizatsiya qilinadigan aktivlar” va “asosiy vositalar” tushunchalariga mualliflik yondashuvlari ishlab chiqilgan hamda s oliq hisobi maqsadlarida amortizatsiya qilinadigan aktivlarning tarkibiy tuzilmasi taklif etilgan holda tegishli xulosalar shakllantirilgan.