(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Maqolada motivatsiya yondashuvlarining mohiyati yoritilgan. Tikuv -trikotaj korxonalari marketing faoliyatida qoʻllaniladigan motivatsion usullar tahlil qilingan. Tikuv -trikotaj korxonalari marketing faoliyatida motivatsiya yondashuvlaridan foydalanish boʻy icha tavsiyalar ishlab chiqilgan.