(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Ushbu maqolada Buxoro viloyati turizm xizmatlari jozibadorligini oshirishda raqamli marketing texnologiyalaridan foydalanish imkoniyatlari tadqiq etilgan. Tadqiqot doirasida ijtimoiy tarmoqlar marketingi, qidiruv tizimlarini optimallashtirish (SEO), konten t marketingi va inflyuyenserlar bilan hamkorlik kabi zamonaviy raqamli marketing usullari tahlil qilingan. Tadqiqot natijalarida Buxoro viloyatida raqamli marketing strategiyalarini joriy etish orqali mahalliy va xorijiy sayyohlar oqimini sezilarli darajad a oshirish mumkinligi aniqlangan.