(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Ushbu maqolada oliy ta’lim tizimida innovatsiyalarni boshqarish mexanizmini shakllantirishga ta’sir etuvchi omillar va metodologik yondashuvlar tahlil qilingan. Shuningdek, amerikalik iqtisodchi va sotsiolog K. Rogers tomonidan ta’lim muassasalarida profes sor-o‘qituvchilar tomonidan innovatsiyalarni ishlab chiqish va joriy etish uchun guruhlar klassifikatsiyasi hamda oliy ta’lim tizimida innovatsiyalarni boshqarish metodologiyasi ishlab chiqilgan.