(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Ushbu maqolada don mahsulotlari ishlab chiqaruvchi korxonalarda marketing jarayonlarining joriy holati va rivojlanish istiqbollari tahlil qilingan. Tadqiqot doirasida zamonaviy marketing strategiyalari, raqamli marketing vositalari, bozor segmentatsiyasi v a brendlash yoʻnalishlari oʻrganilgan. Maqolada don mahsulotlari sanoatida mijozlar bilan munosabatlarni boshqarish (CRM), raqamli transformatsiya va omnikanal marketing tatbiqi koʻrib chiqilgan. Tadqiqot natijalari shuni koʻrsatadiki, integratsiyalashgan marketing strategiyasi bozor ulushini 15 -25% ga oshirish va mijozlar sadoqatini 30 -40% ga yaxshilash imkonini beradi.