(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Maqolada turistik mahsulotlar va xizmatlar sifatini oshirishda — turistlar ehtiyojlarini oʻrganish, ularning talablariga mos xizmatlarni taklif etish, ushbu jarayonda mahalliy aholi ishtirokini taʼminlash, milliy qadriyatlar va anʼanalarni turistik mahsulot mazmuniga uygʻunlashtirish muhim ahamiyat kasb eti shi asoslanib, jozibador turistik mahsulotlarni shakllantirish va ular sifatini oshirish boʻyicha amaliy takliflar ishlab chiqildi .