(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Ushbu maqolada oliy taʼlim muassasalari raqobatbardoshligini oshirishda raqamli marketing vositalarining ahamiyati va samaradorligi ilmiy jihatdan tadqiq etilgan. Tadqiqot doirasida jahon universitetlarining raqamli marketing strategiyalari tahlil qilinib, ijtimoiy tarmoqlar, qidiruv tizimlarini optimallashtirish (SEO), kontent marketing hamda sunʼiy intellekt texnologiyalarining talabalarni jalb qilishdagi roli baholangan. Natijalar shuni koʻrsatadiki, raqamli marketing vositalarini samarali qoʻllash unive rsitetlar brendini mustahkamlash, talabalar oqimini koʻpaytirish va xalqaro reytinglarda yuqori oʻrinlarni egallashga yordam beradi.