(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Ushbu maqolada Oʻzbekiston iqtisodiyotini barqaror rivojlantirishda transport infratuzilmasi imkoniyatlaridan foydalanish holati tahlili yoritilgan. Shuningdek, transport infratuzilmasi imkoniyatlaridan foydalanish holatini samarali tahlil qilish yuzasidan xulosa va takliflar berilg an.