(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Ushbu maqolada chakana savdo korxonalarida tovar zaxiralarini boshqarishning nazariy va amaliy jihatlari tahlil qilingan. Tadqiqot davomida zaxiralarni samarali boshqarishning iqtisodiy samaradorlikka taʼsiri, zamonaviy texnologiyalarning qoʻllanilishi ham da anʼanaviy va innovatsion usullarning qiyosiy tahlili amalga oshirilgan. Olingan natijalar chakana savdo korxonalari uchun zaxiralarni boshqarish strategiyasini takomillashtirishda muhim amaliy ahamiyatga ega.