(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Mazkur maqolada sanoat korxonalari, xususan neft -gaz sohasi korxonalarining moliyaviy barqarorligini shakllantiruvchi ichki va tashqi omillar ilmiy -amaliy jihatdan tahlil qilingan. Tadqiqotda moliyaviy barqarorlikka taʼsir etuvchi omillarning oʻzaro bogʻli qligi, ularning bevosita va bilvosita taʼsir mexanizmlari hamda iqtisodiy beqarorlik sharoitida namoyon boʻlish xususiyatlari yoritilgan. Ichki boshqaruv omillari orqali tashqi muhitning salbiy taʼsirini yumshatish imkoniyatlari asoslab berilgan.