(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Maqolada sanoat korxonalarining demografiyasining umumiy korxonalar faoliyatiga ta’siri tadqiq qilingan. Shuningdek, ishchi kuchi va sanoat korxonalari demografiyasi asosida baholangan sanoat samaradorligining omillari ekonometrik usullar orqali tahlil qil ingan. Natijalarga ko‘ra sanoat samaradorligini oshirish bo‘yicha takliflar ishlab chiqilgan.