(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Maqolada raqamli muhitda isteʼmolchilar xulq -atvoriga emotsional marketingning taʼsiri tadqiq etiladi. Emotsional yondashuv foydalanuvchilar faolligini oshirishi, brendni eslab qolish darajasini yaxshilashi hamda isteʼmolchi sadoqatini shakllantirishiga xi zmat qilishi koʻrsatib berilgan. Tadqiqotda sunʼiy intellekt va ijtimoiy tarmoqlarni oʻz ichiga olgan raqamli texnologiyalardan foydalanish masalalari, shuningdek, maʼlumotlardan axloqiy foydalanish jihatlari tahlil qilinadi. Olingan natijalar emotsional m arketingni raqamli vositalar bilan integratsiyalash reklama kampaniyalari samaradorligini oshirishini tasdiqlaydi. Shuningdek, rang, musiqa va hid kabi emotsional stimullarning inson xulq -atvoriga taʼsiri ham yoritib berilgan.