(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Mazkur maqolada Oʻzbekistonda lizing xizmatlari koʻrsatishning oʻziga xos xususiyatlari yoritilib, unga doir nazariy qarashlar keltirilgan, lizing xizmatlarini hisoblash usullari bayon etilgan hamda takomillashtirish boʻyicha takliflar berilgan.