(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Ushbu ilmiy ishda madaniyat sohasi muassasalarini auditdan oʻtkazishning oʻziga xos xususiyatlari tahlil qilingan. Jumladan, teatr kabi madaniy muassasalar faoliyatining moliyaviy, huquqiy va ijtimoiy jihatlari kompleks koʻrib chiqilgan. Tadqiqotda audit j arayonida uchraydigan asosiy muammolar aniqlanib, ularni hal etish yoʻllari va takomillashtirish boʻyicha amaliy takliflar ishlab chiqilgan. Shuningdek, madaniyat muassasalarida audit samaradorligini oshirish uchun maxsus yondashuvlar, baholash mezonlari v a differensial metodikaga ehtiyoj mavjudligi asoslab berilgan.