(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Ushbu maqolada marketing sohasida sunʼiy intellekt texnologiyalarining qoʻllanilishi, ularning hozirgi holati va rivojlanish tendensiyalari koʻrib chiqilgan. Marketing strategiyalarini ishlab chiqish va amalga oshirishda sunʼiy intellektdan foydalanishning asosiy yoʻnalishlari, imkoniyatlari va mavjud tahdidlar tahlil qilingan. Mijozlar bilan munosabatlarni boshqarish, marketing tadqiqotlari, kontent yaratish va shaxsiylashtirilgan marketing kampaniyalarini amalga oshirishda sunʼiy intellekt texnologiyalarining samaradorligi baholangan. Oʻzbekiston sharoitida marketing sohasida sunʼiy intellektdan foydalanishning istiqbolli yoʻnalishlari va muammolari aniqlangan, hamda ularni hal qilish boʻyicha tavsiyalar berilgan.