(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Ushbu maqolada Namangan viloyatida xizmatlar bozorini rivojlantirishda innovatsion marketing strategiyalarining roli va ahamiyati oʻrganilgan. Tadqiqot davomida raqamli texnologiyalar, zamonaviy marketing yondashuvlari va hududiy xususiyatlar asosida xizmatlar sohasi rivojining dinamikasi tahlil qilingan. Namangan viloyatining turli hududlarida xizmatlar hajmining oʻsish surʼatlari solishtirilib, innovatsion strategiyalarni qoʻllash orqali xizmatlar sifatini oshirish hamda mijozlar talabini qondirish imkoniyatlari aniqlangan. Tadqiqot natijalari asosida xizmatlar sektorida innovatsion marketingni samarali qoʻllash boʻyicha amaliy tavsiyalar ishlab chiqilgan.