(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Maqolada zamonaviy iqtisodiy sharoitlarda raqobatbardoshlik va bozordagi barqaror pozitsiyani saqlab qolishda korxonalarda strategik yondashuvni, samarali boshqaruv tizimlarini joriy etish masalalari tadqiq etilgan boʻlib, eksport salohiyati yuqori tarmoq lardan biri boʻlgan tikuv -trikotaj sanoatida bu jarayon yanada dolzarb ahamiyat kasb etishi muallif tomonidan asoslangan. Shuningdek, raqobat kuchayib borayotgan bir paytda korxonalarning uzoq muddatli muvaffaqiyati strategik qarorlar qanchalik toʻgʻri va oʻz vaqtida qabul qilinishiga bogʻliq ekanligi asoslanib, mualliflik yondashuvlari asoslangan.