(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Ushbu maqolada mintaqada xizmat koʻrsatish tarmoqlarida kichik biznesning faoliyat koʻrsatishi, rivojlanishining zamonaviy mexanizmlari tahlil qilingan. Bundan tashqari, sohani rivojlantirish boʻyicha mamlakatimiz rahbari tomonidan chiqarilayotgan farmon va qarorlar, taraqqiyot strategiyasida tadbirkorlikni rivojlantirishga qaratilgan chora -tadbirlar va belgilangan vazifalar, shuningdek ularning mazmun va mohiyati yoritilib, ilmiy tavsiyalar keltirilgan.