(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Mazkur maqolada xizmat koʻrsatish korxonalarida yashil iqtisodiyotga oʻtish jarayonida moliyaviy hisobotning xalqaro standartlaridan foydalanish imkoniyatlari tahlil qilingan. GRI, ESG, IFRS S1/S2 va TCFD kabi ilgʻor yondashuvlarning xizmat sohasi uchun am aliy afzalliklari ochib berilgan. Xorijiy tajribalar asosida Oʻzbekiston sharoitida moliyaviy hisobot orqali ekologik shaffoflik va barqaror rivojlanishni taʼminlash boʻyicha takliflar ishlab chiqilgan.