(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Ushbu maqolada Oʻzbekiston Respublikasi iqtisodiyotida qurilish sohasining oʻrni va ahamiyati, uni rivojlantirishdagi investitsiyalarning tutgan oʻrni keng yoritilgan. Qurilish sohasining turli iqtisodiy tarmoqlar bilan uzviy bogʻliqligi, asosiy fondlar, yalpi ichki mahsulot va bandlik koʻrsatkichlariga taʼsiri tahlil qilingan. Qonunchilikdagi yondashuvlar va ilmiy manbalar asosida investitsiyalarning samarali boshqaruvi va barqaror rivojlanishdagi ahamiyati asoslab berilgan.