(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Mazkur maqolada raqamli iqtisodiyot sharoitida strategik menejment yondashuvlaridan foydalanishning ijtimoiy -iqtisodiy mexanizmlari chuqur tahlil qilinadi. Raqamli transformatsiya jarayonining samaradorligini oshirishda strategik rejalashtirish, innovatsion boshqaruv yondashuvlari va zamonaviy texnologiyalarning oʻzaro integratsiyasi muhim omil sifatida koʻrib chiqiladi. Maqolada shuningdek, raqamli transformatsiya jarayonidagi dolzarb muammolar va ularning yechimlari, xorijiy va mahalliy tajriba misolida oʻrganilib, ijtimoiy -iqtisodiy mexanizmlarni takomillashtirish boʻyicha amaliy tavsiyalar berilgan. Tadqiqot natijalari strategik menejment vositalari yordamida raqamli iqtisodiyotning barqaror rivojlanishini taʼminlash imkoniyatlarini koʻrsatadi.